Om oss

Nordic Service är ett företag specialiserat på service av smartphones och läsplattor. Vi tillhandahåller också ett brett sortiment av smarta tillbehör och reservdelar. Vi har nio servicebutiker runt om i landet samt vår moderna webbutik där du kan beställa alla våra produkter och tjänster. Vi arbetar sedan tidigare också under marknadsnamnet iFon.se, se hemsida: www.ifon.se.

Vår affärside är att tillhandahålla en snabb och kundorienterad service. Med vår Expresservice kan du få din telefon lagad inom en timme. Om du inte har tid att åka till någon av våra servicebutiker kan vår På Platsen Service vara ett alternativ, vi kommer hem till dig eller till ditt företag och lagar telefonen på plats.

Nöjda kunder. Vår policy att säkerställa att varje kund blir nöjd har gjort att vi rönt stor framgång på marknaden. Vi har välutbildade tekniker, ett stort eget lager av reservdelar, modern utrustning och naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra produkter och tjänster. Och inte minst viktigt, vår priser är mycket konkurrenskraftiga!

Våra tjänster har vi utformat efter den moderna människans behov. Man är beroende av att produkten fungerar och om olyckan är framme vill man inte vara utan den i flera veckor. Man vill ha en lättillgänglig snabb och effektiv service!

Inlämningsservice, besök någon av våra servicebutiker, vi har öppet även på kvällar och lördagar. De är lätta att hitta och nå.

Inskick-service med snabb leverans, du beställer enkelt tjänsten direkt här på vår hemsida.

Expresservice, vi reparerar din smartphone eller din läsplatta direkt, inom en timme.

På platsen service, vi kommer hem till dig eller till ditt företag och utför reparationen på plats.

Undersökning är en tjänst som används när man inte vet vilket fel det är på produkten t.ex. vid vattenskador.

Garantiärenden och Försäkringsärenden. Om din reparation täcks av säljarens garanti eller av en försäkring så hanterar vi det för dig. Vi har etablerat samarbete med de flesta försäkringsbolag.

Tillbehör. Vi tillhandhåller ett brett sortiment av smarta tillbehör till smartphones och läsplattor. Då vi själva importerar tillbehören utan mellanhänder kan vi tillhandahålla dem till mycket konkurrenskraftiga priser.

Företagsinformation

Nordic Mobile Service AB
Sankt Eriksgatan 105
113 31 Stockholm

Tel. 08-410 51 780
www.nordicservice.se
Org.nr. 556810-1264